#

Creatieve oplossingen voor jouw organisatie

Op zoek een nieuwe uitdaging voor het komend jaar? Of zit je organisatie in de knoop met een probleem en komen jullie er intern niet uit? Wij van Created on Friday gaan graag het gesprek aan om jouw organisatie verder te helpen. Bij ons levert één creatief vraagstuk namelijk een onbeperkt aantal oplossingen op. Jouw probleem noemen we een ‘Challenge’, door deze op ons platform te plaatsen zal deze worden gezien door honderden creators die over mooie creatieve oplossingen beschikken en deze pitchen aan de hand van een video.

Waarom Created on Friday?

  1. Breed draagvlak
    Je publiek leert je op een nieuwe manier kennen, waardoor er ideeën ontstaan die al draagvlak hebben voordat ze worden uitgevoerd.
  2. Zichtbaarheid
    Jouw Challenge zal worden gepromoot op ons platform, social kanalen, bij design opleidingen en via onze nieuwsbrief.
  3. Partners
    Wij hebben indien nodig partners voor verdere productie van de eindcreatie.

Aan de slag

Nadat we samen hebben gezeten voor de opdracht, zal deze op ons platform worden geplaatst, waarna de Creators hun inzending kunnen doen met het beste idee. Door middel van Likes krijg je een goed beeld van welke pitches het populairst zijn. Je mag als opdrachtgever de drie beste kiezen, waarna het winnende idee wordt gekozen. Dat idee wordt na eventuele aanpassingen in principe ook daadwerkelijk gerealiseerd. Binnen dit proces ondersteunt Created on Friday indien nodig beide partijen, die we door middel van video zullen volgen tot de onthulling van de eindcreatie. Vele organisaties zijn je al voor geweest, bekijk oude Challenges.

Durf jij de uitdaging met ons aan te gaan? Stuur een mailtje naar wouter@createdonfriday.com en wij zullen jou binnen 24 uur contacteren.