#

Over Ons

Bedacht op een vrijdag, opgericht op een vrijdag en gelanceerd op een vrijdag: wij maken er geen geheim van wat onze favoriete dag van de week is. En extra leuk is dat je dit nu zelfs leest op een vrijdag! En misschien zelfs wel op je vrije dag. Bij Created on Friday eren we die vrijdag, de meest creatieve dag van de week.

We verwonderen ons dagelijks waar mens (én dier) toe in staat zijn. Over wat we bedenken, ontwerpen en creëren. Om ons leven leuker, makkelijker, mooier en beter te maken. En over alle onverwachte hoeken waaruit creativiteit ontstaat. Dit vormt, samen met onze overtuiging dat iedereen creatief is, de basis van Created on Friday.

Het was hartje zomer toen Wouter met het idee kwam: het oprichten van het állergrootste creative department ter wereld. Niet de makkelijkste onderneming, maar wel eentje met veel voordelen en een enorme potentie. Creatives krijgen toegang tot de tofste opdrachten en opdrachtgevers op hun beurt worden overspoeld met creativiteit en inspiratie uit alle hoeken (en, laten we eerlijk zijn: gaten) van de wereld.

De verhalen die hieruit ontstaan is waar we het elke dag weer voor doen. Zo is de tatoeage op de linkerarm van André Hazes via Created on Friday tot stand gekomen. Er is een compleet nieuw soeprecept op smaak gebracht voor De Kleinste Soepfabriek. En onze creatives draaien hun hand ook niet om voor een schitterende nieuwe armband voor Buddha to Buddha.

Dit zijn maar nog enkele verhalen. Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd naar wat er nog gaat komen.